Tribest Personal Blender PB-250

PB250

Priporočena prodajna cena z DDV: 96,90 €

PB-250 Tribest® Personal Blender® z BPA free posodicami je prenosni osebni mešalnik in mlinček, ki zmore skoraj vse, kar zmorejo večji mešalniki, le da je hitrejši, lažji in z manj umazanimi deli za pomivati.
Poleg mešanja in mletja praktično katerekoli zelenjave in sadja, močni 200W motor z lahkoto zmelje led in zmrznjeno sadje. Idealen je tudi za pripravo omak, sorbetov, juh, beljakovinskih napitkov, zelenjavnih in sadnih smoothijev ter otroške hrane. Z nožem iz nerjavečega jekla za mletje, je mletje suhih sestavin, kot so kavna zrna, oreščki, žita, zelišča in celo lanena semena, hitro in enostavno.

PB-250 Tribest® Personal Blender® je mešalnik, ki ponuja BPA free (brez Bisfenol A) mešanje in mletje sestavin. Z optimalno prikladnostjo in prenosnostjo, lahko sedaj pripravite vaše najljubše recepte brez skrbi, da bojo škodljive kemikalije uhajale v vaše slastne kreacije.

PB-250 Tribest® Personal Blender® vam bo pri uporabi doma, v službi ali na poti nudil vsestranski, prenosen in zelo prikladen način porcijske priprave hranilnih obrokov in prigrizkov v manj kot minuti, z enostavnim pritiskom na posodico.

V nasprotju z večjimi mešalniki, kjer morate napitek preliti iz večje posode v kozarec za shranjevanje in za pitje, lahko s tem mešalnikom mešate in pijete iz istega kozarca, kar pomeni manj pospravljanja in pomivanja nerodnih posod.

Vse posodice imajo pokrovčke, zato se iste posodice uporabljajo za mešanje, mletje, za shranjevanje in za uživanje pripravljenih napitkov.

Model PB-250 mešalnik in mlinček vključuje:
1 x osnovna enota (z motorjem),
1 x nož za mešanje iz nerjavečega jekla,
1 x nož za mletje iz nerjavečega jekla,
2 x 450ml BPA free plastična posoda za mešanje,
2 x 220ml BPA free plastična posoda za mletje,
3 x BPA free pokrov za shranjevanje,
1 x BPA free pokrov za pitje

 
Notice