SEDONA

dehidrator

Sedona SD9000

Priporočena prodajna cena z DDV: 390,00 €

Sedona® je napreden, natančen in učinkovit dehidrator, ki uporablja najnovejšo digitalno tehnologijo. S Sedono lahko sušite svojo najljubšo hrano - od jabolk do bučk, od krekerjev do tortilj - naj bo domišljija meja vaše kreativnosti.

Digitalna nastavitev temperature omogoča izjemno natančno sušenje. Sušite lahko v razponu od 38 do 68 stopinj Celzija. Vaša živila ohranijo vse encime, vitamine in minerale zahvaljujoč mikroprocesorjem, ki ves čas sušenja natančno nadzorujejo in uravnavajo temperaturo.

Digitalni časovnik, s katerim lahko nastavite čas sušenja do 150 ur z avtomatskih izklopom, poskrbi za še bolj brezskrbno sušenje.

Sedona®dehidrator ima dva neodvisna mehanizma za ogrevanje in tako zagotavlja enakomerno sušenje. Hkrati pa vam pri manjših količinah hrane omogoča delovanje samo enega ventilatorja in s tem varčnejše delovanje.

V Sedoni® zrak kroži vodoravno. Pri takšnem kroženju se zrak bolj enakomerno porazdeli med predali dehidratorja.

Ponaša se s tihih načinom delovanja ali "nočnim delovanjem", ki ob vklopu zmanjša hitrost delovanja ventilatorjev in omogoča dehidriranje tudi ponoči, ne da bi ob tem trpel vaš spanec.

Vratca dehidratorja so narejen iz visoko kakovostnega kaljenega stekla, ki omogoča pogled na sestavine tudi med dehidriranjem.

 
Notice