HUMIO

Ultrazvočni vlažilnik zraka in nočna lučka s predalčkom za eterična olja

humio HU1020

Priporočena prodajna cena z DDV: 75,00 €

Humio™ ultrazvočni vlažilnik zraka in nočna lučka iz Tribesta® je idealna rešitev za vlaženje suhega ali ogrevanega zraka, ki obenem služi tudi kot okras katerikoli sobi v vašem domu.

Humio™ za zdravje. Suh in ogrevan zrak je pogost vzrok mnogih neprijetnosti, kot so krvavenje iz nosa, zamašeni sinusi, suh nos, grlo in ustnice ter srbeča koža. Poleg tega lahko suh zrak poveča tveganje statične elektrike, razpokanega pohištva in tal ter luščenje zidne barve in tapet, kar lahko privede do dragih popravil. Z izboljšanjem kakovosti zraka v vsakem prostoru posebej lahko s Humiom zaščitite družino in dom.

Humio™ je elegantno zasnovan in tako nudi blagodejno in sproščujoce vzdušje barv različnih odtenkov, ki mehko osvetljujejo prostor. Sprostite se in uživajte v prelivanju barv v Humio™ vlažilcu v odtenkih rdeče, modre in zelene.

Humio™ porabi manj energije kot žarnica in nudi do 10 ur delovanja z enim polnjenjem dvolitrske posode za vodo. Zato je idealen za eno sobo ali pisarno.

Humio™ ima predalček z gobico za etericna olja, ki omogočajo popolno udobje in splošno dobro počutje. Dodajte vaša najljubša eterična olja ter uživajte v hladni aromatični meglici, ki ne le mehča zrak, ampak tudi stimulira čute.

humio LED colors

Funkcije
Ko Humio™ uporabljate kot vlažilnik, lahko izbirate med dvema stopnjama vlaženja. Ultrazvočne vibracije, ki jih ustvarja kovinska membrana, sproščajo vlago v zrak. To zagotavlja tiho delovanje, optimalno udobje in izboljša kakovost zraka.

Humio™ je opremljen z sodobno tehnologijo, ki nudi mehko paleto barv brez sproščanja toplote. Poleg opozoril v primeru praznega rezervoarja se barva LED žarnic preliva med rdečo, zeleno in modro, ki delujejo pomirjujoče in sproščujoče. Če želite, da Humio sveti le v eni barvi, spreminjanje barv ustavite s pritiskom na gumb in ga tako nastavite na želeno barvo.

 
Notice